ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/04/2014 | 07:49 | מאת: B

שלום אני בתהליך של דיאטה מסודרת כבר 4 חודשים וירדתי 15 קג, התזונה שלי מאוזנת ואני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע ממוצע, יש לי בעיה באיזור הרגליים, הברכיים ומטה. האיזור הזה לא משתנה וכל הגוף כן, אפשר לומר שהן מנופחות, מה ניתן לעשות כדי להאיץ את הירידה באיזור הזה, או האם הנפיחות יכולה לנבוע ממקור אחר ?

שלום, לא ברור מתיאורך אם מדובר בנפיחות שלא הייתה קודם או שמאז ומתמיד אזור השוקיים היה "מנופח". אם אכן זהו המקרה אזי מדובר בגנטיקה ולצערי לא ניתן לבצע "הורדת שומן נקודתית", אלא פשוט להמשיך בתכנית - לעתים לאזורים אלו לוקח יותר זמן עד שהגוף מגיב לתכנית. בהצלחה אורי

14/04/2014 | 10:32 | מאת: B

היי באיזור תמיד היה שמן כרגע הגוף מרזה מלבד הברכיים ומטה האם יכול להיות שיש התרכזות של נוזלים? כי אין לי כאב ספציפי, או איזה אימונים יכולים לעזור לחטב ולשרוף יותר באיזור זה ? תודה מראש

שלום, אם כך אין באמת הרבה מה לעשות למעט להמשיך את התכנית. לעתים לאזורים "עקשניים" לוקח זמן ארוך יותר אבל בסוף מגיבים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה