כאבי שרירי גב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/04/2014 | 10:58 | מאת: מ

שלום הבעיה שלי היא כאבי גב שמופיעים אך ורק במהלך השינה. לא מדובר בכאבים בעצמות, שלד, עמוד שדרה.... אלה בשרירים שנמצאים בצדי עמוד השדרה לכל אורכו. הכאבים מופיעים בגב התחתון ו/או באמצע הגב אך אני בטוחה שמדובר בכאבי שרירים. השאלה שלי היא: 1- מדוע הכאבים מופיעים רק בלילה במהלך השינה? 2- ממה זה יכול לנבוע? 3- מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה (שהחלה רק לפני כחודשים- לפני כן לא כאב כלום).תודה מראש.

שלום, לא בהתמחותי. האם בדקת את המזרן? אם מדובר במזרן ישן שווה להחליפו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה