L5 L4

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/04/2014 | 07:34 | מאת: omer

בזמן האחרון קורה לי שחצי מבוהן שמאל ובנוסף חלק מירך שמאל מאבדות תחושה. קראתי על זה קצת וראיתי שאולי זה קשור לבלט דיסק בL4-L5. אנע מתאמן בחדר כושר כבר כמה שנים וכרגע אני נמצא בדרום אמריקה עד אוגוסט ונסחב עם מוצ'ילה כבדה. אני פוחד שזה יחמיר בעוד ההיסחבות נמשכת ואין לי אפשרות לפנות לרופא . מה שיותר מדאיג אותי זה שקראתי שברגע שאין שליטה על הסוגרים יש לבצע דחוף ניתוח גב. בזמן האחרון יוצא שלפעמים כשאני בא להשתין אני מרגיש בריחת שתן קלה רגע לפני הורדת המכנס, ולפני שבוע קרה לי שנאלצתי לעשות את צרכיי ביער כשאני נשען על עץ, ובזמן הלחיצה ברח לי שתן. בכל אופן, אני עושה כאן אימוני טי.אר.אקס באופן יומיומי כמעט. האם זה עלול להזיק והאם עליי להפסיק את האימונים כרגע? ומה לגבי ריצה.? אשמח לשמוע דעה עומר

עומר שלום, לא בהתמחותי. ממליץ בחום שתגיע למומחה גב . נסה לברר באמצעות חברת ביטוח הנסיעות שלך על אחד כזה סמוך לאזור בו אתה מטייל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה