לא מצליחה לרדת עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/03/2014 | 16:44 | מאת: שירה

אני בת 26 שוקלת 63 קילו גובה 1.60 ורוצה לרדת 8 קילו. לפני חודש התחלתי משטר אימונים ואירובי בהדרגה. כיום אני מתאמנת שעתיים ביום שש פעמים בשבוע ומקפידה על תזונה מאוזנת לא כסאח אלא אכילה בריאה בלי מתוקים ומאכלים עתירי שומן, זהו תפריט בריא שמכיל כ 1400 קלוריות ביום. בבדיקת דם תפקודי בלוטת הטריס יצאו מצוינים וכל הבדיקות שלי מעולות אז איך זה שירדתי רק חצי קילו בחודש הזה?? בבקשה עזרו לי להבין מה הבעיה.

שירה שלום, קשה להצביע על הבעיה מתוך מה שאת מספרת. באופן כללי, (לאו דווקא במקרה שלך)תיתכנה מספר סיבות ובהן הרכב התפריט שלך לבד מהערך הקלורי, האם כמות האימונים לא גבוהה מדי ודווקא יוצרת התנגדות של הגוף, יתכן ויש ירידה בהיקף שבמשקל מתמסכים על ידי נוזלים, סוג האימונים ואולי סיבה אחרת. אני מציעה לך לפנות לדיאטנ/ית שיבדקו ביחד איתך את התפריט ויחד תעלו על הסיבה וכמובן תשפרו את התוצאות. בהצלחה אילנית

שירה שלום, בהתייחס לאימונים- לא ברור מתיאורך פרוט תכנית האימון. 2 שעות ביום זה הרבה. כיצד מתבצעת החלוקה? כמה אירובי? כמה כוח? פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

05/04/2014 | 19:33 | מאת: שירה

האימונים שלי הם בעיקר אירובי והליכות אני הולכת 50 דקות ביום 5 פעמים בשבוע עושה אירובי דאנס שעה 3-4 פעמים בשבוע ובערך פעמיים שיעורי עיצוב כמו פילאטיס . האם יש סיבה שהירידה כל כך איטית?

שירה שלום, כפי שאילנית ציינה קשה לתת הסבר מבלי להכירך. מניסיוני במרבית המקרים הבעיה נעוצה בתכנית התזונה. לגבי האימונים ממליץ להפחית מאימוני העיצוב ובמקומם לשלב 2 אימוני כוח (משקולות). בהצלחה אורי

05/04/2014 | 19:34 | מאת: שירה

ללא אימוני כח משקולות וכדומה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה