הורדת אחוזי שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/04/2014 | 17:29 | מאת: בת 50

אני בת 50(צעירה בגופי ונפשי) מתאמנת החדר כושר 4-5 פעמים בשבוע. הליכון או סטפר כחצי שעה עד 45 דקות במהירויות והתנגדויות משתנות. תרגילי משקולות לידים,כפיפות בטן..לחיצת רגליים (60ק"ג) בשלש סטים של 10. וכפיפות גב. יש לי תוכנית שמשתדלת מאוד לעשותה לפחות 3 פעמים את כולה. לא אוכלת דברים עם שומן. המון ירקות ..קצת ממש אוכל מבושל. אורז מלא ודומיו. טונה,ביצים ויוגורט עיזים. אוכלת קצת. אך רוצה להוריד יותר אחוזי שומן . גובהי 1.85 משקלי 74 לערך. אחוז שומן 31. אני מכושר 8 חודשים. מה עלי לעשות כדי להוריד יותר אחוזי שומן.

שלום, המפתח להורדת שומן הוא ביצירת גרעון קלורי, כלומר תכנית תזונה. נכון "שהנוסחה" המנצחת היא שילוב של תזונה ופעילות גופנית, אך הדגש הוא על התזונה בהתייחסות לפרמטר זה (הורדת שומן). לא הבנתי מתיאורך אם את מתאמנת 3 פעמים בשבוע או 4/5. פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

02/04/2014 | 21:19 | מאת: בת 50

אני מתאמנת במכון 4-5 פעמים בשבוע. 3 פעמים מתוכם עושה את כל תוכנית האימון בשלמותה (...40 דקות ארובי והשאר אימוני כח שונים) ופעם או פעמיים יוצא לי לעשות רק ארובי במהירויות והתנגדויות שונות וקצת תרגילי משקולות ידיים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה