ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/04/2014 | 11:26 | מאת: אבי

שלום שמי אבי ואני בן 32, מתאמן קבוע, לאחרונה הפסקתי את האימונים שלי עקב כאבי ראש כרוניים, המשקל שלי היה 62.5, אני מטר 63, ועכשיו אני שוקל 58.5, ירדתי 4 קילו בשבועיים. כמובן שבשבועיים האלה לא אכלתי 4-5 פעמים כמו שאני רגיל, אלא 3 ארוחות ביום. האם הירידה הזאת היא נורמלית?

אבי שלום, לא סיפרת אילו סוגי אימונים הינך נוהג לעשות, אבל ממה שאני מבינה הקטנת את כמות הארוחות ויתכן שגם הכמות האנרגתית שאתה צורך, ירדה משמעותית. כל אלו ביחד עשויים להשפיע הן על הרכב הנוזלים בגוף והן על הרכב הגוף גם השומן וגם השריר. זו אכן ירידה גדולה ולא תמיד טובה מבחינת הגוף, אבל אני מבינה שהיא תוצאה של הנסיבות. שווה לבדוק עם איש מקצוע את תפריטך ולוודא שאתה אוכל מספיק כדי לא לפגוע במסת השריר בגוף. מאחלת לך בריאות טובה וחזרה מהירה לפעילות. אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה