עזרה ראשונה למדריכים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/03/2014 | 22:31 | מאת: בת אל

שלום, יש לי תעודת חד"כ ואני מתכננת לעבוד בחד"כ והדרכת שיעורי סטודיו. באופן עצמאי,עשיתי קורס של 20 שעות לפני 3 שנים ומצוין עליו שהוא תקף לשנתיים. הבנתי שאי יכולה לעשות קורס ריענון. האם יש סיכוי שיעסיקו אותי עם תעודת מע"ר זו, מאחר והרענון מוצמד לכרטיס המקורי והאם על פי חוק זה בסדר אם חלילה יקרה משהו? אני ממש זקוקה לתשובתך. תודה.

בת אל שלום, למיטב זכרוני קורס ריענון לעזרה ראשונה מספק. יש די הרבה חברות המספקות שרות זה . נסי את חברת אלישע, המספקת קורסים אלו בתדירויות גבוהות יחסית. בהצלחה אורי

31/03/2014 | 17:07 | מאת: בת אל

תודה לך אורי התשובות שלך תמיד זריזות ואפשר לקבל טיפול מהר לשאלות שצצות..

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה