אקנה

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

26/08/2014 | 00:36 | מאת: רונית

שלום! אני בת 27 וקיימת אצלי בעיה הורמונלית . לקחתי גלולות במשך כשנתיים וכעת הפסקתי. כשהפסקתי האקנה חזר וגם השיעור יתר. כרגע אני מעוניינת בלקיחת הכדור רוע קוטן כטיפול באקנה. שמעתי שאם יש בעיה הורמונלית אין עניין לקחת כי הפצעים העלולים לחזור. האם הטענה הזו נכונה?

26/08/2014 | 10:36 | מאת: דניאל

אז לרוב לרוקוטן הוא טוב אבל צריך לדבר עם רופא ולראות אם זה מתאים למצב שלך בכלל. אני בת 24 וגם אצלי האקנה המשיך מעבר למה שקיוויתי אבל אני מצאתי סבונים טבעיים שיכולים לעזור לאקנה כמו שיש לאמה לורה סבון סקראב תפוז וקינמון שמנקה את העור טוב. אז אולי אפשר גם לשלב

26/08/2014 | 11:21 | מאת: רונית

ראשית תודה על התגובה. רק לא הבנתי. לקחת רוע קוטן ובכל זאת האקנה המשיך או שלא לקחת רוע קוטן בכלל וציפית שיעלם עם הגיל?

10/09/2014 | 08:34 | מאת: ד"ר מיכאל שוחט

טיפול ברואקוטן יכול לעזור גם כשיש בעיה הורמונלית. מומלץ במקביל להמשיך לקחת גלולות למניעת הריון.

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות