שימוש בזינדקלין ורטאויט

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

31/08/2014 | 01:32 | מאת: אסף

שלום..יש לי פצעים על המצח וכתוצאה מכך אני משתמש בשני משחות אלו אחת בבוקר ואחת בערב לאחר מקלחת בהתאמה..מספר שאלות : 1. זה שילוב טוב? 2. יש מניעה בלעשות ספורט בלילה ולהזיע עם שימוש במשחות אלו? 3. יש לי הרגשה שמשחות אלו מוציאות לי עוד פצעים..האם זה חלק מהטיפול? בנוסף אני לוקח כבר 3 חודשים אנטיביוטיקה " רוקסו" בהמלצת רופא אבל אני לא רואה שיפור..מה לעשות?  תודה

09/09/2014 | 21:42 | מאת: ד"ר מיכאל שוחט

קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית .השילוב מקובל אבל לא תמיד עוזר. אין בעיה לעשות ספורט או להזיע. במידה ואין הטבה אחרי שלושה חודשים של שימוש מומלץ לחזור לרופא המטפל .

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות