האם מרפאתכם תוכל לסייע?

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

01/09/2014 | 15:01 | מאת: סולי ידידיה

דר שוחט שלום לבני בן ה-17 יש שתי צלקות גדולות ובולטות על הכתף(בקוטר של כ-3 סמ'כל אחת )צמיחתן החלה מגיל 6 לערך לאחר אבעבועות רוח -איני בטוחה שיש קשר אך כך זכור לי . הצלקות הלכו וגדלו עם השנים הרופא הסביר שזוהי נטיה של הגוף לפתחן ,ניסינו טיפולים כמו פלסטרים מיוחדים לריכוך הצלקת ,טיפול בחנקן אך ללא תועלת. לאחרונה בקרנו אצל כרורגפלסטי ולדבריו ניתן לטפל בכך באמצעות הקרנות טיפול שניתן לעשותו רק בביהח',רעיון ההקרנות לא נראה לנו. לאחרונה אחת הצלקות החלה להציק לבני יום אחד -היה לו דימום קל ,גרוד וכאבים קלים . הצעת הניתוח לא מועלית כלל כיון שלטענת הרופא הצלקת שתיוצר מהנתוח תהיה גדולה יותר. אשמח לקבל עצה כיצד לטפל בכך תודה

09/09/2014 | 21:37 | מאת: ד"ר מיכאל שוחט

ניתן לעזור ממליץ להגיע לפגישת יעוץ לא ממליץ על טיפול בהקרנות

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות