מינוציקלין

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

15/08/2014 | 23:11 | מאת: לירון

כבר מגיל 8-9 אני סובלת מפצעים במפשעה(לא מגלחת) לפעמים גדולים ווןאבים לפעמים קטנים ולא מורגשים אבל תמיד שם. תמיד הרופאי עור היו נותנים לי משחות מה שלא עזר. לפני שלושה ימים הייתי אצל רופאת עור והיא רשמנ לימינוציקלים 50 מג פעמיים ביום, והוסיפה לטיפול נקודתי באקנה בפנים משחה. יש לי שתי שאלות : 1. המינוצישלין אמור לעזור למפשעה? כי מה שאני רואה באינטרנט הוא נועד רק לפנים. 2. אני רואה מלא תגובות רעות וזה מפחיד אותי , האם זוהי תרופה כל כך מסוכנת? היום לקחתי פעם ראשונה.

15/08/2014 | 23:13 | מאת: לירון

אני בת 15. ובלמעלה התכוונתי *פצעים גדולים

23/08/2014 | 19:47 | מאת: ד"ר מיכאל שוחט

פעמים רבות הטיפול העוזר הוא הסרת שיער בלייזר מהמפשעות .לשאלתך טיפול במינוצין יכול לעזור למפשעות .בד"כ אין תופעות לוואי באם יש כאבי ראש עזים או פריחה מומלץ להפסיק את הטיפול

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות