נשארו ציסטות וכתמים לאחר טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

01/08/2014 | 09:26 | מאת: עידו

שלום, אני בן 21 ואני מסיים בקרוב שישה חודשים של טיפול ברואקוטן. התחלתי את הטיפול בעיקר בגלל פצעים פנימיים וציסטות שהתחילו לקבל צבע אדום. עכשיו, המצב השתפר אך נשארו לי גבעות מלאות חלב עמוק בעור שחלקן אדומות וחלקן בצבע העור. רציתי לדעת אם עכשיו כשהגוף לא מייצר את החלב הציסטות יספגו בגוף בעצמן וכתמים האדומים יעברו? או שיש לבקש סבב נוסף עוד מספר חודשים? בנוסף יש לי כתם אחד מטריד במיוחד במקום בו הייתה ציסטה הרבה זמן (אני לא בטוח שעברה לגמרי) הכתם חום-אדום והעור שם מרגיש לי במרקם שונה, זה יעבור? מה אפשר לעשות?

13/08/2014 | 10:12 | מאת: ד"ר מיכאל שוחט

מומלץ לחכות לפחות עוד שלושה חודשים לאחר סיום הטיפול להמשך שיפור ואז לפנות לבדיקה חוזרת של רופא העור

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות