העלמת צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

25/07/2014 | 09:51 | מאת: עומר

שלום, אני בן 25. יש לי מספר צלקות אקנה (שקועות) - שטחיות וקטנות אמנם, אבל די מציקות לי. עברו לא מעט שנים מאז שהצלקות הללו נוצרו. תהיתי האם ניתן לטפל בהן (לאור זה שעבר זמן) בשיטות כמו גלי רדיו/לייזר, או שמא הדבר אפשרי רק באמצעות פילינג כימי? בנוסף - אם כן - מה בערך עלות הטיפול (גם אם בצורה מאוד מאוד גסה)? תודה מראש! עומר.

28/07/2014 | 11:52 | מאת: ד"ר מיכאל שוחט

ניתן גם עיי ליזר וגם עיי גלי רדיו וטכנולוגיות נוספות לשפר מראה של צלקות שקועות מומלץ להגיע לבדיקה קלינית לשם החלטה לגבי הטיפול האופטימלי עליות הטיפול נעות בין 8000 ל15000 שח תלוי באופי הטיפול והקפו

07/08/2014 | 18:36 | מאת: עומר

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות