לאודי - פחד נוראי שקשה איתו מאד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/04/2015 | 12:35 | מאת: אגוז

הי אודי. מאד קשה לדבר עם המטפל על מחלת הסרטן. מאד קשה!!!!!!! פעם אמרו לנו בבי"ס שמי שאומר את זה - זה יכול לקרות לו. ומי שהולך לא צנוע זה יכול לקרות לו באיזורים החשופים שחשף. יכול להיות שזה שטויות אבל לא מסוגלת להכיל את זה. וניסיתי כמה פעמים לדחוף לדבר על זה יחד. ולפעמים מגיעה החרדה החזקה ביותר רק כי מישהו אמר בטלויזיה או בחדשות. נכון זה לא ריאלי אבל החרדה חזקה יותר מהשכל. לא מצליחה להרגיע את עצמי בשום מצב. וזה יכול להימשך ככה 4 חודשים. מה עושים? אגוז

שלום אגוז, דברי אתו על הפחד לדבר על מחלת הסרטן. תתחילי מהפחד, אח"כ תוכלו לדבר על הנושא עצמו. ודיבור על סרטן לא מביא סרטן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית