.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2015 | 15:10 | מאת: גולם

ביקשתי הפסקה להירגע קצת. היא נענתה לי. אך המחשבות לא פוסקות לא מבחינת התכנים ולא מבחינת החשש שהיא כועסת על כך ושהדבר יעכיר את היחסים שגם ככה לא היו משהו מצידי. היא נורא טובה אלי ואני גומלת לה ביחס עוין וניתוק ההקשר, והמחשבה שהיא נענתה לי כי קשה לה איתי ואולי ההפסקה בשבילה בכלל. אני רוצה להתקשר אליה אבל אז אשבור את התדמית הקשוחה שלי מולה והיא תדע שאני זקוקה לה.

26/04/2015 | 17:03 | מאת: אביב 11

היא הרי יודעת שאת זקוקה לה . בשביל זה היא שם לא ????

27/04/2015 | 08:28 | מאת: mika

היי אביב\גולם אתן באמת חושבות שהן יודעות שאנחנו זקוקות להן כל כך? זה לא מבהיל אותן לדעת את זה?

27/04/2015 | 18:35 | מאת: -חנה

וגם היא אומרת לי את זה לעתים.. לא חושבת שזה מבהיל אותה, אם כבר אותי (:

27/04/2015 | 15:28 | מאת: גולם

אני חושבת שאודי יכול לענות עבורנו...

27/04/2015 | 15:41 | מאת: אביב 11

...אני באה כי אני זקוקה . אני נישברת בורחת ,תלותית כי אני זקוקה . אישית אני לא מתביישת בזה אני זקוקה לה להחלמה שלי זקוקה לליווי שלה . בדיוק כמו כל בעל מקצוע .

27/04/2015 | 18:36 | מאת: -חנה

ז"א ברור שמפחדים אבל תנסי בכל זאת, תנסי לומר לה את מה שקשה לך, וזה בסדר שתזדקקי אליה. היא שם בשבילך בדיוק בשביל זה.

הי גולם, אין דבר יותר חשוב מלשמור את התדמית הקשוחה שלך מולה. אסור שהיא תדע שאת זקוקה לה. זה ממש יחבל בטיפול. וטוב עשית שביקשת הפסקה. אודי

27/04/2015 | 23:33 | מאת: גולם

אודי, מהצד נורא קל לומר, אבל מהעמדה שלי אסור להישבר, כן זה יחבל בטיפול אם אומר לה שאני זקוקה לה ואין שניה ביום שהיא לא במחשבתי, היא תפחד ממני, ותשנה את התנהגותה כלפי. וכשאני בוחרת לשתוק בפגישה כדי שלא בטעות אומר דברים שאני אתחרט עליהם, אני שומרת על שתינו. זה מה שאני עושה .

29/04/2015 | 19:32 | מאת: אביב 11

זה אפילו מתבקש . גולם טיפול זה להזדקק . את הולכת לרופא כי את זקוקה לו , זקוקה לתרופה לבדיקה , בטיפול התרופה זה היד שלה ההכוונה השיחה , פריקת הסוד ופתיחות...יקרה תרשי לעצמך היא ממש לא תיבהל להפך היא תשמח לשמוע שאת סומכת עלייה ובוטחת בה. את לא שומרת עליה ואת לא צריכה לשמור עליה. היא יודעת לשמור על עצמה. עוד לא ראיתי אדם בעולם שזה פוגע בו כשאומרים לו שצריכים אותוואוהבים אותו. מה שכן זה מפחיד אותך כי זה מפחיד לאהוב כי זה מפחיד להזדקק כי אולי היא תפגע בך אז זהו שלא ואת עושה את זה נהדר לבד. אוהבת אותך יקרה באמת שימרי עלייך ועל הטיפול הזה ..עשי בו שימוש תזדקקי !!! תצטרכי אותה !!! תסמכי עליה תשעני עליה זה מותר ויש על מי ...בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית