נאחזת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2015 | 07:19 | מאת: אביב 11

כתבתי ארוכות ויודעת שזה היה ממקום קרבני אז מחקתי. נפגעתי ממנה אתמול מאוד, מילים קשות . מנסה להיות במקום שאומר שהיא לא רצתה לפגוע. כן דיברה את חוסר האונים שלה, את האמת שלה. שרוצה בשבילי יותר, שחושב שאני יכולה יותר. יצאתי בהרגשה לא מובנת, לא מוכלת,לא נראית... באותה מידה שאני אולי יכולה לא להסתגר היא יכולה להיות פחות חסרת אונים. ברור לי שפגישה שאני יושבת מסוגרת לא מוציאה מילה לא מאפשרת שיח היא פגישה שקשה לה.אבל להגיד לי שזאת תגובה לא נורמטיבית, שאני יכולה יותר ..זה להגיד לי אני לא מבינה כלום בפיצול הזה, אני לא רואה את המאמץ האדיר שאת עושה להחזיק ולשלוט בנערה הזו הכועסת ובהרסניים האלה ..זה לא לראות איזה מלחמה פנימית מטורפת אני עוברת מול השדים וכוחות האופל,רק כדי לא להרוס לגמרי. ואני כן אומרת את הדברים והקושי וכן הוא לא נורמטיבי זה ברור.אני לא מטופלת קלה אני מורכבת מאוד אבל אני לא אשמה בזה שלא יודעת /יכולה כרגע אחרת . הכי מנסה בעולם, נאבקת על הטיפול הזה כל רגע..אז להגיד לי מילים כאלה זה לא הוגן...גם אם זה למטרה להוציא אותי מהמשבצת הזו..

22/04/2015 | 13:32 | מאת: -חנה

אני מבינה אותך.. כי זה המקום היחיד שיש מישהו שמסוגל ונמצא שם בשבילנו כדי להיות איתנו ולהבין. וכשזה לא קורה זה מתסכל.. אני גם חושבת שזה לא הוגן אבל נראה לי שאני מהמקום שלי לא באמת יודעת ומבינה מה קורה אצלכן.. את חושבת שתהיי מסוגלת להראות לה או לומר? (מקווה שלא חפרתי לך.., אם כן סליחה)

הי אביב, ואולי זה לא שאינה רואה את המאמץ האדיר שלך, אלא שאומרת לך - "עוד קצת, את יכולה יותר"?... זה לא מבטל בהכרח את ההכרה בקושי. נהפוך הוא. באמירה שהיא חסרת אונים היא מזדהה מאוד עם חלק מההרגשות שלך, לא? אודי

22/04/2015 | 19:11 | מאת: אביב 11

ריגשת על אמת לא לא חפרת ראית אותי וזה המון תודה לך .שימרי עלייך והמשחקים כתבתי לך ארוכות וזה לא עלה זה הכי כייף לשחק תהני .

26/04/2015 | 18:36 | מאת: -חנה

מה שלומך? ואולי מחר גם נשחק, מי יודע?! (:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית