היי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2015 | 17:30 | מאת: הילה

היי יודעת שזה חופש..... עבר עליי שבוע לא פשוט ביום חמישי לא נפגשנו בגלל החג. ביום שלישי היינו אמורים להיפגש ונפצעתי פציעה קלה. תאונת דרכים קטנה... הנהג היה חסר אחריות ואני הייתי אחרי משמרת לילה ולא מספיק ערנית. לא נהגתי....בירידה מהאוטובוס נפלתי והתעלפתי.. הנהג התחיל לנסוע לפני שירדתי.... התחוללה מיני סערה בתחנה הוזמן אמבולנס שפינה אותי. הייתי כמעט כל היום בבדיקות בבית חולים.... יצאתי עם מכה רצינית ברגל.... ויותר מהכל כאב לי שלא נפגשנו... שלחתי לו הודעה והוא התקשר ודיבר איתי. כל כך רציתי שיבוא. אחרי זה ראיתי שהוריו גם היו במיון(הקליניקה היא חלק מהבית שלהם). וזה עשה לי צובט בלב.... היום נפגשנו והיה קרוב. הוא אמר שהקשר שלנו כל כך משמעותי שאין לו אפילו מילים לתאר או לכמת את זה. עדיין קשה וכואב והייתי מוצפת אז שפכתי את זה כאן. הילה(כמעט חתמתי בשמי).

הי הילה, מקווה שאת מחלימה מהפציעה (גם אם קלה). הקשר שלכם נשמע אכן משמעותי ביותר. זה נהדר. אודי

26/04/2015 | 13:50 | מאת: Mika

26/04/2015 | 18:34 | מאת: -חנה

מקווה שאת מרגישה עכשיו יותר טוב. וממש שמחה על הקשר המשמעותי שלכם יחד, זה נותן הרגשה טובה לדעת שאני לא לבד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית