גילוי עריות רגשי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/04/2015 | 02:40 | מאת: מימה

אודי קראתי מאמר על 'גילוי עריות רגשי' שטוענים שם שמתי שההורה גורם לילד לקחת אחריות לא מותאמת ולהפוך לספק של הצרכים הרגשיים של ההורה, בדכ על רקע של זוגיות לא טובה בין ההורים, אז זה נחשב ל'גילוי עריות רגשי'. זה תיאור מקובל בפסיכולוגיה? כי נראה לי שזאת דינמיקה שמתרחשת בהמון משפחות..

הי מימה, איני מכיר מונח מקצועי כזה, ואני משער שהוא מטפורי. יש ביטויים אחרים שמתאימים למה שאת מתארת (זולתעצמי של קוהוט למשל). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית