בילבול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2015 | 13:38 | מאת: Mika

שלום אודי, סיפרתי כאן שבוע שעבר שהפגישה עם המטפלת הייתה נעימה וטובה ורגועה באמת הרגשתי שהיא הייתה כך! אבל במהלך השבוע חשבתי הרבה על התכנים שהועלו בפגישה: סיפרתי שבבית שגדלתי בו לא היה ריסון של מיניות גברית, דיברנו קצת על דימוי הגוף שלי וחוסר זהירות והקשבה לאיתותים שלו.. מדובר בתכנים קשים! ואילו השיחה התנהלה מבחינת הטון וההרגשה שלי כאילו שדיברתי עם המטפלת על נושא שולי אני לא מצליחה להבין זאת... האם אין לי שום רגש? הבנה? שימת לב? אני חושבת שבאותו רגע לא זיהיתי עד כמה המילים שאמרתי הם לא בסדר.. ועכשיו אני מבולבלת.. אני פוחדת שאני מצליחה לבלבל את המטפלת גם אני אוהבת אותה מאוד..

הי מיקה, תספרי לה את זה. זה יעזור בחיבור של החלקים המנותקים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית