השמטות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/04/2015 | 07:18 | מאת: שירה

שלום אודי, תודה על ההזמנה. דיברנו על דרכים אבל אני לא מצליחה ליישם. אני יכולה לכתוב לו כמובן אבל תחושת הנטישה שלי והתהום שנפערה מקשות את עמדתי וממאנות להתנחם במשהו. חוסר היכולת שלי למתן את עוצמת רגשותי הופכת את המצב לבלתי נסבל. אתמול פשוט סיממתי את עצמי עם כדורים לשינה וסימנתי בטבלת היאוש על הבטן. התחננתי שלא יסע וישאיר אותי לבד והוא נסע.

הי שירה, אני מבין את הקושי. נראה לי שחשוב שתזכירי לעצמך שהוא יחזור. גם אמא לתינוק הולכת לשירותים לפעמים, והתינוק לומד עם הזמן שהעובדה שהיא נעלמה משדה ראייתו לא אומרת שהיא נעלמה לתמיד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית