לזכרם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2015 | 08:18 | מאת: אורי

הי אודי, תודה שאתה מחזק אותי. החלטתי לעשות הפרדה היום, להשתתף בטקס ולבקר את משפחות החיילים שלי. ביקרתי אצלה מוקדם בבקר הבאתי לה פרחים שהיא אוהבת. הילדה הכי יפה בגן כבר לא מחייכת ולא עצובה. אורי

22/04/2015 | 10:40 | מאת: mika

שלום אורי זה מרגש אותי לקרוא אותך אתה אנושי ורגיש וחזק הלוואי ותחייך ושיהיה לך וילדים טוב ובעז"ה יהיה...

הי אורי, אפרופו הפרדות וחיבורים משונים, בסוף היום העצוב הזה מתחילות חגיגות העצמאות. הפרדות וחיבורים. כאב ושכול לצד שמחה והתפתחות. החיים כאן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית