עצוב ומפחיד....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2015 | 20:08 | מאת: תמי26

בהחלטה של רגע החלטתי לנסוע לחו"ל לכמה ימים לבד... בלי בעלי והבת... לא דברתי על זה עם אף אחד... לא חשבתי האם אני באמת מסוגלת להיות לבד ולשמור על עצמי אם לא ארגיש טוב... הייתי אמפולסיבית ולא הגיונית כ"כ.... הודעתי באישפוז יום שאני הולכת ואמרתי להם שאני בסדר... אבל אני מפחדת שזה ישתנה... לא יודעת מה אני רוצה... אני הולכת כדי לנסות לסדר את המחשבות שלי ולנסות להבין מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי... זה אפשרי בכלל?! ואני כ"כ אתגעגע לתינוקת שלי...

שלום תמי, עצוב ומפחיד, אבל אם החלטת לטייל קצת ולקחת חופש - אולי גם יהיה מהנה ומרענן במעט? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית