פגיעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2015 | 21:06 | מאת: הילה

היי אודי היה דיבור בעבודה לפני פסח מהבוסית שלי שרוצים לקדם אותי. התלבטתי ונתתי תשובה חיובית. עזבתי גם את העבודה השניה שהיתה לי. לפגישה הגעתי עם שאלות לגביי ימים שעות והגדרת תפקיד? במקום זה היא דיברה על כך שאני לא בשלה לתפקיד. נתפסה לטעות שעשיתי גם....... הרגשתי איך נצרב לי הלב.... איך הנפש שלי מתמלאת בנוזל צורב...... היא המשיכה והמשיכה וכבר לא יכולתי יותר אז עצרתי אותה. היא אמרה שאני לא יודעת לקבל ביקורת:(((((((((( יצאתי מהפגישה כל כך פגועה בהרגשה שנעשה לי עוול..... היא אמרה שהיא הציעה ואמרה שנרחיב לדבר על זה אבל לא התחייבה.......;((((( אפילו עכשיו יורדות לי דמעות וזה היה ביום שלישי שעבר.......@@@@@ זה זרק אותי כל כך..... בשבת עשיתי משמרת והשהות במקום עבודה היה קשה כל כך...... נפגעתי בעוצמה כל כך חזקה שכל פעם שאני חושבת על זה זולגות לי דמעות

20/04/2015 | 19:17 | מאת: אביב 11

הילה יקרה , רק להגיד שקראתי ועצוב וכואב לי איתך ..ליידך

20/04/2015 | 22:29 | מאת: -חנה

רוצה שתדעי שקראתי ואני איתך. זה באמת לא נעים... חיבוק ממני

הי הילה, אני מבין את הפגיעה והאכזבה. אבל אולי את יכולה להפוך עז למתוק? להשתמש באופן בונה במשוב שקיבלת? הרי היא לא סגרה את הדלת, אלא אמרה שיש צורך במידה מסויימת של הסתגלות או שינוי. מציע לך להמשיך ולדבר אתה, כפי שהיא הזמינה אותך לעשות. מותר לטעות, חשוב ללמוד מטעויות. את לא יכולה לשנות אותה, אבל יכולה בהחלט לראות מה דרגות הפעולה שלך מאפשרות לך על מנת להצליח ולקבל את הקידום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית