השמטות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/04/2015 | 16:21 | מאת: שירה

שלום, אני בטיפול אינטנסיבי של שלוש פעמים בשבוע כבר שמונה חודשים. הטיפול קשה מאוד, הקשר טוב וממשיך להבנות בהדרגה והתכנים נוגעים בטראומות דיסוציאציה וכד'. פתאום הוא נוסע לשבוע ואני נשמטת לגמרי. לא ברור איך אוכל לעבור שבוע בלעדיו. אני מעדיפה לישון ולא להתעורר עד שיחזור. משהו צורח מאימה בפנים ואני מרגישה על סף ההיסטריה. אני פוחדת מאוד. תוכל לעזור לי לעבור את השבוע הזה? תודה שירה

שלום שירה, את מוזמנת להיות כאן, בהחלט. ומדוע שלא תנסו לחשוב איך מאפשרים לך לעבור את השבוע הזה בפחות קושי? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית