תודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2015 | 15:59 | מאת: אנונימית

כתבתי המון וחשפתי את עצמי אמנם כאנונימית. התגובה שלך הייתה קרה ולא נעימה ולא עשתה שום הרגשת אמפתיה שתתן לי הרגשה שגם אם לא המלצת,ארצה להמשיך להשתמש במקום הזה כדי לשתף. זה לא יפה. תודה על המלצת תיבת המייל.

20/04/2015 | 15:29 | מאת: מיכ

צר לי שכך הרגשת, אפשר לקרוא את אותה תשובה גם אחרת? את ביקשת עזרה במציאת מטפל ואודי ענה בהתאם...לפעמים גם אני חווה תשובות שלו אחרת, או מפרשת לא נכון.. אודי עונה לפי מה שאנו שואלות אותו, לא כל כך ברור מה רצית אם את צריכה הבנה ויחס בשמחה יענו גם צרכים אלו, הכל תלוי בבקשתך, בינתיים אני יכולה להציע לנסות לכתוב שוב ולנסות להסביר את העלבון ומדוע הרגשת חוסר אמפתיה? ...

שלום לך, איני יכול להתווכח עם הרגשתך, אבל מבחינתי - ביקשת בקשה ונתתי לך את האפשרות הנהוגה כאן למלא אותה. צר לי אם התאכזבת, אבל איני יכול לנחש את כוונותייך מבלי שתגידי אותן. לפעמים זה כן מצליח, אבל הרבה פעמים לא. ואם מותר גם לי להגיד משהו - לכתוב בפורום בשם "אנונימית" זה משהו שלא מזמין ליחס אישי, ונחווה כקר ומנוכר. איני יודע אם תצליחי לעשות עם זה משהו, אני מקווה שכן. אם בכ"ז תרצי לכתוב כאן - את מוזמנת להירשם במערכת עם ניק, שיהי הדבר מה אישי, אם גם בדוי, ולנסות להשתלב. ואם לא - זה גם בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית