נשיות וילדותיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/04/2015 | 08:02 | מאת: מיכ

אודי, נפגשנו..הייתה פגישה מאוד מרגשת לאחר שבועיים שלא יצרתי קשר כלל...הייתה שיחה על אישה ילדה...היא התרגשה איתי על ההתקדמות שלי וראיתי דמעות של אושר והתרגשות גם אצלה שזה כל כך נדיר..רוצה לשמר את הרגע של היחד וההבנה וההזדהות שלה איתי...נראה לי שאם לא יוצרים קשר בין הפגישות אני נפתחת יותר...הגיוני ? אולי עדיף כך למרות שקשה...

20/04/2015 | 14:46 | מאת: אביב 11

אכן ככה מביאים את הדברים לחדר קשה אבל עובד. תזכרי את זה בפעם הבאה שיהיה קשה

הי מיכל, בהחלט. מה שקורה הוא שמשתמשים בפגישה כדי לדבר ולא מאפשרים לדברים לחלחל החוצה דרך "ונטילים" שמדללים את המפגש... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית