למיכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2015 | 18:52 | מאת: הילה

היי מיכל, מה שלומך? קראתי את מה שכתבת..... שקשה לך לדבר ולהביא את עצמך.... ונזכרתי בפעמים שבהם הטיפול הופך להיות אמביוולנטי....... שפגישות מתבטלות..... שאולי אפשר לבוא ולדבר על הדברים במקום לפעול אותם..... זה מאוד קשה ולפעמים אפילו שורף...... אני נפגעתי מאוד בעבודה מזה שהציעו לי תפקיד שהיה בזה קידום ואחרי זה הבוסית שלי התחרטה. וישבה בפגישה ואמרה שאני לא בשלה.... וזה נורא פגע.... ורציתי רק לברוח..... המטפל שלי דוחף אותי לדבר איתה כרגע אני לא מסוגלת....אבל כן עושה משמרות.... שיוקל לנו.,.. הילה

20/04/2015 | 15:23 | מאת: מיכ

כתבתי לך, כנראה שלא נקלט..בכל מקרה תודה. הייתה פגישה טובה בינינו אתמול, כתבתי על כך ובאשר אלייך, ממש מעצבן כדאי אולי לנסות לדבר איתה שוב? צריך אומץ...לא פשוט, בהצלחה. לכלנו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית