תוהה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2015 | 16:03 | מאת: סתם שאלה לפני השאלה

אבל אולי תוכל לענות לי מה ההבדל בין פסיכותרפיה לפסיכולגיה קלינית? בלי קשר לפורום ההוא? ואולי כן תוכל לענות לי על השאלה מה כותבים פה? תודה

שלום לך, לא קל לי "להתחבר" לניקים מהסוג הזה. זה מרגיש לי מזדמן ולא מעודד תקשורת. לגבי ההבדל - את מוזמנת לחפש באתר, יש מדריך שכתבתי בנושא פסיכולוגיה קלינית וכן בנושא פסיכותרפיה. תמצאי שם את כל התשובות (אני מקווה). באשר למה כותבים - למה שלא תקפצי למים ותנסי? אבל בקשה לי - בזהות אחת עקבית ומתמשכת, ולא בכינויים טוקבקיסטיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית