דורש כוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2015 | 10:21 | מאת: טליה

אודי ולבנות!השבוע האחרון קשה לי מרגישה שלכל דבר והפעוט ביותר צריכה הרבה כוח ואין לי!גם לאכול אין כוח יושבת שעה על כריך אחד וגם לא מצליחה לסיים אפילו הילדים מסימים את הצלחת של האכול לפני לוקחת ביסים קטנים קטנים חותכת את האכול לפירורים זה תופאה של השבועים האחרונים זה תופאה בעייתת?אני גם אוכלת חצי לחמניה ומרגישה מפוצצת כאילו אכלתי ארוחה מלאה ועים המשיך הקאי מה זה מ קורה לי עד לפני שבועים אכלתי באופן נורמלי לא תקין אבל נורמלי אני אוכלת ארוחה ביום לא מצליחה יותר אודי זה בסדר אני לא חולה נכון?אין לי בעיות אכליה נכון אודי?

הי טליה, איני יכול לדעת מה זה, אבל מההקשר בו את מתארת את קשיי האכילה זה קשור למצב הנפשי. להפרעות אכילה יש קריטריונים ברורים, אבל גם דיכאון יכול לגרום לקושי בתיאבון. טליה, לא בפורום. גשי עם זה לאיש מקצוע אם את דואגת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית