החיים מעל הכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2015 | 08:13 | מאת: אביב 11

אודי הבנתי הבוקר את אחת ההבנות הכי מקדמות שלי. השינויים שלה והיום העצוב הזה הזכירו לי עד כמה הכל ארעי בחיים . עד כמה לחיים יש כוח מעל הכל. עד כמה אני צריכה להודות על כל פגישה שלנו כנס . עד כמה אני מבורכת שאישה כזו ניכנסה לחיי. עד כמה כמו שאין סבל בעולם יש כאב כך גם כאן להרפות לשחרר לזכור שהיקום אוהב אותי וכל מה שקורה גם עם כואב הוא נכון עבורי . אני לא יודעת מה יהיה מה שבטוח שגם אם לא נהייה יחד פיזית וזה יהיה עצוב וכואב היא תמיד תהייה לי בלב בזכרונות בחויות ..תודה שאתה כאן עם יד מושטת ולב אוהב לתת ...זה לא מובן מאליו

16/04/2015 | 20:31 | מאת: Mika

כתבתי אבל לא נקלט כנראה... את צודקת מאוד, ונחמד לקרוא אותך שוב...

הי אביב, זו הבנה חשובה ביותר. בודהיסטית כמעט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית