יום השואה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2015 | 20:00 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, בהמשך לחלום שאיכשהו מעסיק אותי... סיפרתי היום לאמא צביה ששיתפתי אותך לגבי החלום , ושאתה שומע בעיקר פחד, וגם מאבק, אמרתי לה שהזמנת אותי להמשיך את האסוציאציות בהמשך למה שאמרת.. אמרתי לאמא צביה שעברו בי 2 מחשבות: 1. שאולי המטוס מסמל משהו גברי, ואולי משהו מתעורר אצלי בהקשר לזה??? סיפרתי לך/לכם שהיחסים שלי עם בן זוגי אפלטוניים לחלוטין. הייתי איתו רק כשמאוד מאוד רציתי ילד. התנתקתי מהגוף שלי וראיתי מבחוץ שהגוף שלי איתו. אולי בהקשר לחלום זו הכנף שעומדת לכרות לי את הראש ? הניתוק ?? 2. סיפרתי לך שאצל אמא צביה קורה לי לפעמים משהו כזה שאני נמצאת במקום כזה שלי חצי ערות/חצי שינה.. לפעמים מגיע איזה צורך מוטרף ממש להרדם אצלה, ואז פתאום משהו מקפיץ אותי בבהלה מטורפת וכל הגוף שלי רועד.. מעולם לא הצלחתי להרדם אצל אמא צביה ממש.. אולי זה המאבק ? הצורך והפחד המטורף שנלווה לכך ? אודי, בבקשה, תעיר/תאיר בהמשך למה שאמרתי. טוב ? שלך -במבי.

16/04/2015 | 22:59 | מאת: מיכ

הכותרת שלך היא היום הזה..יום הזיכרון לשואה .ואילו החלום כאילו מנותק מהכותרת...הרגשה שכאילו את רוצה לומר משהו על היום הזה אבל מתנתקת רק לחלןם...

16/04/2015 | 23:54 | מאת: .במבי פצוע..

... מעניין... משונה קצת... אין לי הסבר.. לא יודעת מה לומר לך.. אולי אודי יוכל לומר גם על זה משהו.. ??? אשאל מחר גם את אמא צביה... תודה לך מיכל על הערה/הארה שלך-במבי.

הי במבי, בהחלט ייתכן. המטוס יכול לייצג משהו פאלי, אבל גם משהו ריחמי (שממנו את יוצאת ומנסה להאחז בו?). יש גם הרגשה של פגיעות רבה והיותך מיטלטלת בין כוחות אדירים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית