מנסה לענות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2015 | 19:38 | מאת: נטע.

אודי, אני חושבת שאני לא יכולה באמת לשמוח בגלל "הבור השחור". לא רק לשמוח... בכלל, להרגיש. יש בתוכי חלל שחייב להתמלא. בניסיון למלא אותו אני עושה כל מני דברים נואשים אבל נשארת חלולה. בגלל "הבור השחור" אני חשה ריקנות, משתעממת בקלות, ולא מצליחה לחיות "את הרגע". אודי, איך ממלאים? לפחות באופן חלקי? איך? אפשר בכלל? נטע.

הי נטע, לדעתי זה טמון ביכולת להרגיש, לאפשר לעצמך להרגיש יותר. ולסמן את שולי הבור וללכת מסביבו מבלי ליפול אליו. ולשים לב מה מרגישים כהולכים בשוליו. צעדים ראשונים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית