רוני הילה אורי וכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2015 | 15:24 | מאת: אביב 11

הגיבורים/גיבורות שכאן מתמודדים יום יום עם תוצאות פשעהם של אחרים. אודי מבינהאת הכעס שלך וטוב שאתה מוציא אותו מחבקת בקושי. רוני הילה לעצמי ולכל השותקות יום השואה הפך לאחד הימים היותר קשים לי . ההבנה ששרדתי התעללות מצד מי שהיה אמור לשמור עלי. ההבנה שמי שילד אותי ניצל אותי לרצונותיו . ההבנה של הנזקים נוראית קשה חותכת בבשר החי . אבל זאת לא מי שאני אני הרבה יותר מזה כמו שניצול שואה הוא הרבה יותר מניצול. היום הזה נותן לי אפשרות לחבק את עצמי לדעת שאני גיבורה אמיתית ותקווה לזכור שמאחורי הפגיעה יש לי חיים . אמנם דרך ארוכה עוד להגיע לפסגה אבל זה אפשרי. אוהבת את כולן והכי מבינה בעולם.

16/04/2015 | 23:02 | מאת: מיכ

את אמיצה...כמה כוחות...ממש מקור השראה לכולנו. חיזקי ואימצי..איתך בתחושה..מ.

16/04/2015 | 23:50 | מאת: רחל רחל

כן!!!!!!!!! את גיבורה אמיתית!!!!!!! תזכרי את זה תמיד. תמיד. רחל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית