פגישה ראשונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2015 | 12:14 | מאת: מימה

הייתי היום בפגישה ראשונה עם מטפלת שהיא גם סקסולוגית. היה חיבור חיובי בנינו. הגדרנו חוזה ויצאנו לדרך... יש לי הרגשה טובה אודי. תודה על המקום שנתת לי פה. אני חושבת שאמקד את עצמי בתוך הטיפול החדש מעכשיו. ממשיכה קדימה .

16/04/2015 | 20:35 | מאת: Mika

שמחתי מאוד לשמוע..והמון בהצלחה... מימה, יש לי מין פחד כזה שיש לשנינו את אותה המטפלת.. ולכן קצת התהפכה לי הבטן שקראתי אותך.. אין לנו את אותה אחת, נכון? מימה, תעני לי, בסדר?

הי מימה, מקווה שיצליח. אודי

17/04/2015 | 00:05 | מאת: מימה

גם שלך עוסית סקסולוגית? וגם אם כן ואולי זאת אותה אחת מי יודע.. מה זה משנה בעצם? אנחנו לא מכירות במציאות ובמילא התהליכים של כל אחד בחיים הם אינדיבידואלים ולך יש את התהליך הטיפולי שלך ולי את שלי... שיהיה לך בהצלחה עם המטפלת, מי שלא תהיה. מצידי נשאיר מן סימן שאלה שכזה, ונחיה איתו בשלום :)

19/04/2015 | 22:16 | מאת: Mika

17/04/2015 | 00:05 | מאת: מימה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית