שונאת את התחושה שעושים לי טובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2015 | 19:01 | מאת: -חנה

אפילו אין לי כוח לפרט... מצד אחד היא גורמת לי לחשוב שהיא רוצה לתת לי מצד שני ברגע האמת היא מסננת אותי ועושה לי טובה... ומדובר באחותי. סתם זה כל פעם מעציב אותי, ואני מנסה לא לבקש ממנה אבל לפעמים אני רוצה כי זה עוזר לי אבל אולי עדיף להפסיק וזהו.. וזה לא יתן לי הרגשה טובה אבל בכל מקרה אני אתבאס אז אולי עדיף לוותר ולא כל פעם לקוות שאולי הפעם.... מרגישה כבולה. אני בלי רכב ואני צריכה לנפש שלי. זה אולי יישמע מוגזם אבל גם עושה לי טוב רק לנהוג וגם תכף קיץ ואני לא.יכולה לנסוע לשום מקום ואפילו יש לי עם מי אבל לא איך.. ומה שכתבתי למעלה מדבר על הרכב. נשמע צרות של עשירים אבל לא. גם ככה אני לבד אז לפחות שאוכל לעשות כמה דברים

הי חנה, ואולי היא קצת אמביוולנטית? ואולי קצת עסוקה? בכל מקרה - אם היא תתן - שתהיה נהיגה מהנה! אודי

26/03/2015 | 22:09 | מאת: -חנה

אז נראה לי שאוותר מראש ):

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית