הלב מתנפץ טריגר אולי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2015 | 20:37 | מאת: טליה

כמה קשה לי לראות את הילדים שלי אוהבים פשוט מטורפים על האדם שפגע בי בילדות הרס לי את החיים אבל איך אפשר להסביר לילדים שאני שונאת אותו???נלחמת כל פעם מחדש להמצאי סיבה שאני לא מרשה ללכת לישון שם בשום אופן!!!!! זה כלל חד משמעי אצלי הילדים לא יושנים מחוץ לבית וכמובן שלא אצלהם הולכים איתי לביקורים קצרים פעם ב.... וזהו אבל קשה לי לראות את זה שהם אוהבים אותוו פשוט קשה

הי טליה, בהחלט אפשר להבין, גם את הדאגה והחרדה וגם את הקושי בלראות אותם רואים בו אדם מבוגר וחביב (ובהחלט יכול להיות שיש בו גם את הצד הזה לצד החלק הפוגעני). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית