אודי........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2015 | 16:32 | מאת: רחל רחל

קשה לי.... הכי כואב לי שמרגישה שלא אכפת לו. שהייתי שם כמעט שלוש שנים ולא אכפת לו מהכאב שלי. שהוא יודע מה עובר עליי. בכיתי לו בהיסטריה בפגישה האחרונה שרוצה איתו, שרציתי איתו, שרציתי שנדבר, שנמצא פתרון שרואה את הצרכים של שנינו.... אבל הוא שתק... ונתן לי ללכת ככה. ואומר לי זה התנאים, אם את לא מוכנה, זה אומר שהטיפול נגמר.. לא מפנה אותי למטפל אחר, לא דואג שיהיה מי שיהיה איתי... לא מנסה לשאול מה איתי.. פשוט. פגישה אחת. נגמר. שלום. אין כלום. הלב שלי שבור. אודי.......... רחל.

הי רחל, אבל נשמע שכן היתה לך אופציה שבחרת שלא לנצל. בכל מקרה, עשית בחירה ועכשיו צריך להתמודד עם הפרידה והקושי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית