שליטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2015 | 09:07 | מאת: עפרה

רוצה לשתף ברגע טוב... אתמול בערב אכלתי, והגעלתי את עצמי, וכ"כ כ"כ רציתי לחתוך, כי ידעתי שזה יעצור את הבחילה והגועל. אבל זכרתי, שמה שמביא לפגיעה בגוף שלי, הוא הרצון להרגיש שיש לי טיפונת שליטה עליו ולו לרגע. ובהחלטה של רגע, במקום לחתוך, החלטתי לקחת פיקוד על הגוף בדרך אחרת. שכן תשאיר סימן, וכן תהיה מורגשת, אבל לא תפגע. והלכתי לעשות לעצמי עגיל נוסף. ולמרבה הפלא זה הספיק... והיה אפילו כיף. (אם כי אני מקווה שזה לא יהפוך לפתרון על בסיס יומיומי... ;-) ) נ.ב. אודי, תודה שאתה פה תמיד...

הי עפרה, מבחינתי, גם עגיל זה חירור של הגוף, אבל אני בהחלט מבין את ההבדל ומעריך את היכולת שלך לשנות את אופן הוויסות והשליטה. אודי

26/03/2015 | 22:17 | מאת: גולם

אני מפחדת לומר לכם כמה חורים לעגילים יש לי באוזנים. ואני חשבתי שזה יפה... האמת שהבחורה בחנות כל פעם שאלה אותי את בטוחה???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית