פגישה קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2015 | 20:14 | מאת: טליה

אחרי חודש וחצי היא חזרה סוף סוף התקשרה לקבוע פגישה לא כל כך רציתי להמשיך איתה את הטיפול הרגשתי כעס פחד חוסר אמון ופחדתי שקרה לה משהו נורא שפתאום עזבה אותי כל כך הרבה זמן רק אמרה שחולה... הלכתי היום לפגישה למרות הקושי איתה הרבה שתיקה בחדר והיא ניסתה יחד איתי להבין מה זאות השתיקה הזו אולי את נותת לי להרגיש איך זה ליהות לבד כמו שאני היתי היא אמרה שמבינה שהיה לי קשה והרגשתי כעס בלבול ונטישה וחוסר אמון פגיעה בקשר.... היא אמרה שזה בגלל הקשרים הפוגנעים שחויתי בילדות וגם חווה עדין היא שיתפה אותי מה קרה לה בתנאי שהבטחתי לה שעים יהיה לי קשה נדבר על זה כל כך הייתי עצובה לשמוע מה קרה לה הייתי רוצה לשתף כאן את סיפור חיי סיפר החיים שלי בצל הפגיעות אפשר אודי?

הי טליה, בהחלט אפשר, אבל תשמרי על עצמך מבחינת פרטים מזהים וחסיון ותזכרי שזו מדיה פומבית. הדברים - מרגע שפורסמו - חופשיים לעצמם. את מוזמנת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית