ואודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2015 | 14:23 | מאת: רחל רחל

ברור שאני מעוניינת. שהייתי מעוניינת... רציתי שלא יוותר עליי. עלינו. שילחם עלינו. איתי יחד. כי גם אני נלחמת. שיגיד לי שנמצא דרך שהיא טובה לשנינו. אמרתי לו בצורה הכי ישירה למה זקוקה, שנדבר, מה כן אפשר ומה לא... אבל זה לא נשמע... הוא היה בשלו.... נראה לי אודי שאפילו הוא לא הבין שבאמת זה נגמר, כי תמיד היינו מדברים על זה וחוזרים ועובדים על זה....אף פעם לא עשינו פגישה כזאת... פעם ראשונה. ואחרונה. וזה גם היה מהיר...יותר מהר משחשבתי. אסור לי ליפול ולכתוב לו. שמתגעגעת. שרוצה שיפתור את זה איתי. כי כבר ביקשתי והוא דחה את זה ואותי. אני חייבת להמשיך הלאה. חייבת למצוא דרך שתעזור לי להמשיך הלאה... רחל.

הי רחל, את תמצאי את הדרך. ואם בהמשך תרגישי שנכון לך לחזור - אני משער שהדלת תהיה פתוחה עדיין. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית