אודי צריכה יד עוגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2015 | 17:47 | מאת: אביב 11

מאתמול רעש ובכי,היא שינתה משהו בחדר זה הפחיד אותם. אמרנו לה, היא ענתה ששינתה, כי היא לא רוצה לטפל בילדים יותר. אודי הם פוחדים שאולי היא לא תרצה לטפל בהם יותר הם גם קטנים . אוף כל כך יודעת שזה לא קשור אלי ויחד עם זאת חייבת ללמוד לתת לפחדים האלה מקום . לא יכולה יותר עם הרעש וגם לא רוצה לאפשר להם ליצור איתה קשר. הם כתבו לה מייל, לא איפשרתי לשלוח. לא בטוחה שהמניפולטיבים לא משכנעים, שזה כדאי וצריך, כשבעצם אפשר לנשום ולחכות בשקט. איך יודעים לבחון מתי זה הם ומתי השיקולים נקים ..אודי נמאס לי להיות אני זה מורכב מידי קשה מידי ואך שהוא תמיד אני מרגישה לא בסדר

25/03/2015 | 20:18 | מאת: רחל רחל

את בסדר אביב, ויותר מזה. מושיטה לך יד.. רחל

25/03/2015 | 20:59 | מאת: גולם

רק לומר לך שאני פה לידך.

הי אביב, היא מטפלת בך, וזה כולל את כל הקולות הפנימיים שנמצאים בך. את בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית