איך אתם מתמודדים כשמגלים מידע על פסיכולוג?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/03/2015 | 23:52 | מאת: גל

היי, ראיתי באינטרנט תמונות של הפסיכולוגית דרך גוגל.. והרבה.. לא חושבת שהיא מודעת לקיום התמונות כי זה הופיע דרך קרוב משפחה שלה..תמונות מהחדר לידה.. תמונות שהיא יושבת על בעלה.. נראית ממש מאוהבת בו..תמונות שלה עם הילדים בימי הולדת.. היא מחבקת אותם ומנשקת.. תמונות עם חברות ומשפחה.. היא מהממת! ואני עכשיו מקנאה!

25/03/2015 | 10:57 | מאת: -חנה

אני לא חושבת שאצליח להתמודד אם אראה תמונות שלה. תמונה של בעלה ראיתי. אין לה פייסבוק, ואין לה תמונה בווטס אפ, ולי קשה עם כל מידע שאני מגלה וברור שאני זו שמחפשת אותו, כן? גיליתי כל מיני דברים וזה יחסית בסדר לי עם זה. בכל אופן במקרה שלך, אני הייתי מדברת איתה על זה כי נראה לי קשה להישאר עם זה לבד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית