למרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 15:07 | מאת: מיכ

ההודעה הקודמת שנשמעת אופטימית..אני כלל לא אופטימית כי אני לא רואה שנמצא זמן. היא לא מקבלת כל יום רק שלוש פעמים בשבוע, עכשיו פעם אחת יורדת בגלל השעה שלי שנלקחה ואין שעה אחרת פנויה..נשארו יומיים מתוכם יום אחד לבני יש טיפול חשוב בשעות שהיא מקבלת, נשאר יום אחד והוא שישי, בשישי אני לא יכולה אף פעם כי זה יום של עבודה שלי ואחר כך מאוחר כי כבר שבת :( אז...הלכו הימים ואין מוצא! אז כבר לא כל כך בטוחה שנמצא ושוב רצון עז לעזוב...אבקש בשבוע הבא בפגישה לעשות פגישת פרידה...אחר כך פסח ולא נפגש וכשנגמר החג היא טסה לחו"ל, אז רק שבוע הבא נשאר ותהיה כנראה פגישה אחרונה, בנתיים לא שולחת לה הודעה על כך כי אי אפשר לצור קשר רק במקרי חרום :( אז זהו, אם אחליט שזה מקרה חרום אודיע לה לפני הפגישה הבאה שזו פגישה אחרונה....עצוב אבל לא נראה לי מוצא אחר.

הי מיכל, את תמיד כותבת שזה לא אפשרי, ובסוף מצליחים למצור משהו. תתאמצי, היא תתאמץ. תשלחי יד, היא תשלח יד. ובסוף יווצר המפגש. לעזוב תמיד אפשר. מי כמוך יודעת :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית