היי לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 05:37 | מאת: אביב 11

כותבת כאן כי רואה שדבריי מסעירים .א )אני שמחה שדבריי מעוררים תגובות ושוני אויי לנו אם כולם יסכימו עם כולם .ותמידד יש לי מה ללמוד ולראות מתגובות אחרות. ב)מטפל הוא לא אלוהים הוא לא קיר .כל מה שאני כותבת הוא מנסיוני שלי מהמקום שלי והשני יכול לקחת או לזרוק ג) סליחה רחל -במקרה של רחל אני רואה את הזמן שהם יחד זה זמן עבודה שיצר קשר . אני קוראת את הגעגוע את הכמיהה וזה קשר טוב . אני רואה את הפחד מהקשר את הרצון אני רואה את הפחד גובר באקטינג אאוט . אני קוראת את ההרס . לא יודעת אם המטפל טוב או לא אני יודעת שרחל נילחמת אבל לא מספיק עבור הקשר.זה אומר להגיע בקביעות לא לבטל להיות בתנאים שנקבעו לאזן תגובות ולתת גם גב חיובי ותודה כי תתפלאו גם המטפל בן אדם ואני קוראת שיכול להיות שהמטפל התעייף קצת מהמשחקים מהרצון להרוס . והעיקר אני לא יודעת והבחירה אצל רחל היא ממש לא חייבת לעשות כדעתי . עצם ההתלבטות מראה לי שיש על מה להלחם ועל מה לעבוד . בהחלט אני מאמינה בקשרים טיפוליים(מימה ) אני גם אחרי ארבע וחצי שנים כמעט הלכתי זה היה כחוט השערה בגלל הגבולות .במקרה שלי מזלי שיש בי את הקול שמבין שרואה שיודע שמאזן ושומר עלי אחרת הייתי כותבת לכם כאן כמה היא נהייתה נוראית ואולי עוזבת את אחד האנשים ואולי היחידי שבאמת שן

23/03/2015 | 14:54 | מאת: mika

כל מה שאת כותבת מראה שאת בטיפול טוב ושאת חווה קשר טיפולי מיטיב ויש לך אמון במטפלת. כיף לך וזכית! זה ממש לא פשוט ליצור קשר טוב עם המטפלת. באמת בורכת, בורכתן שניכן...

24/03/2015 | 00:02 | מאת: אביב 11

הבטחתי לעצמי לא להגיב יותר בנושא הזה של גבולות וטיפולים אבל רק אגיד לך שכן יש לי מזל אבל זה עבודה קשה קשה מאוד והמון המון אמונה ותקווה שזה יצליח . רומא לא נבנתה ביום אחד ותאמיני לי שגם הקשר שלי לא ניבנה ביום אחד . וגם היום יש שם את מי שרוצה להרוס רק למדתי לזהות אותם . מאמינה שגם את והמטפלת שלך תגיעו למקומות נפלאים .תאמיני בך כי מגיע לך

אביב יקרה, אין כמוך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית