היי לכן ולאודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 22:18 | מאת: הילה

היי לכן.... קראתי מה שכתבתן בעץ שפתחתי יש לי..... חשבתי עד עכשיו שאני יצליח להשיב אבל לא הצלחתי.... חרדה רודפת חרדה ואני עושה הכל כדי להמשיך ולתפקד עבודה תרופות טיפול ילדים...... יכול להיות שיש גם דלקת קבעתי תור לרופא למחר בבוקר קראתי כל מה שכתבתן בעץ שפתחתי בתשומת לב...... קשה לי לאחרונה לקרוא אתכן......את כולכן....... מצטערת..... אני אוהבת אתכן...... וכשאוכל בהמשך אגיב אליכן ואקרא את שכתבתן..... לילה שקט הילה

23/03/2015 | 22:33 | מאת: נעמה.

אהבה, חמלה, חום, חיבוק, לטיפה, גאווה, סבלנות, הערכה, קירבה, אמונה ועוד אהבה. וה"מתי ואיך שמתאים לך" של אודי, יודעת על מה אני מדברת? :) נעמה.

הי הילה, לילה טוב ושקט. תנצלי היטב את יום שלישי לנוח... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית