לא יכולה להגיד לה לא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 20:55 | מאת: -חנה

היא שאלה אם אני יכולה לשנות את השעה שלנו... וזה לא ככ נוח לי, אבל זה לא יוצא לי על עבודה או משהו.. אמרתי לה הכל ורק על זה דיברנו עכשיו, אבל זה לא משנה מה אגיד כי בסוף אני לא יכולה לומר לה שום דבר, אלא רק כן. לא יכולה לסרב לה. היא אמרה שגם לה קשה עם המצב הזה. אמרתי לה שתפסיק לשנות לי דברים, היא אל הסכימה לומר לי למה היא צריכה להזיז, וכנראה שבצדק. בהתחלה היתי לא נחמדה ואמרתי לה שאם היא לא אורמת לי למה אני לא אענה לה תשובה. אמרתי לה ג שאם אגיד לה לא היא תכעס עליי, היא כמובן ואני מאמינה לה גם, אמרה שהיא לא תכעס ובכל זאת קשה לי עם זה ולא באמת מסוגלת לחשוב שהיא לא תכעס עליי. והדיון הזה הוא תיאורטי כי התשובה שלי בכל אופן תהיה כן, למרות שהיא אמרה שנדבר על זה ונחשוב ביחד... ואני בכלל רציתי לומר לה היום שאני אוהבת אותה ומה שקרה היה הפוך לגמרי.

הי חנה, ואני חושב שמותר לך לכעוס. היא הרי שינתה את השעה. ולדבר על זה. אין בזה בעיה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית