תמהני -מול כמיהותיו ותקוותיו של מטופל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 15:40 | מאת: מימה

איך מטפל מבדיל בין רצון שיש לתסכל אצל המטופל לבין צורך שיש למלא? למה נדמה לכם שאתם יכולים לדעת יותר טוב מהמטופל עצמו מתי נכון להיענות ומתי לתסכל? מתי זה משרת את טובת המטופל ומתי לא? ואיך פסיכולוגים בכלל תופסים את 'טובת המטופל'? אשמח להחכים. לי אין ספק בגלל שהפסיכולוגית לא הייתה מכווננת לטובתי כלל וכלל. גם אם היה נדמה לה שכן. ממש לא.

מימה, האם משהו שאגיד באמת יעזור לך? כל דבר שאגיד? אז מה זה משנה? תמהני... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית