המילה 'מטפל'

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 15:26 | מאת: מימה

איזה אסוציאציה היא מעוררת בכם? בי המילה מטפל עוררה אסוציאציות חיוביות עד אשר התנסיתי בטיפול ומאז המילה 'מטפל' מעוררת בי בחילה ורצון להקיא

25/03/2015 | 18:50 | מאת: -חנה

וכשהתחלתי וכולן כאן התייחסו למטפל ואני בכלל לא יכולתי לומר מטפלת אלא רק פסיוכלוגית. גם היום עוד קשה לי. כאן עוד בסדר יחסית אבל ליד חברות נניח שיודעות שהולכת לטיפול אומר פסיכולוגית. ומה זה מעורר בי? מטפלת שמטפלת בתינוקות.. לכן זה לא ככ נעים לי מצד אחד מצד שני אולי זקוקה לזה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית