מרגישה זועה טריגר קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 12:56 | מאת: טליה

אתמאול ניסיתי להתעמט עים אחד הפוגעים שלי הוא האשים אותי השפיל והגרוע מכל שוב פגע בי בצורה קשה מאוד מאתמאול מרגישה ניתוקים רעידות קושי לנשום מרגישה כמו זומבי מרגישה שעמדת להתמוטט מפחיד לי גם כאן מרגישה מפחיד ולבד אבל כותבת כי זה המקום היחד שיש לי לפרוק בו

23/03/2015 | 13:46 | מאת: מימה

מצטערת לשמוע בא לך להסביר יותר במה מדובר? מקווה שפריקה פה עוזרת להרגיש פחות לבד עם ההרגשה הקשה שאת חווה עכשיו

23/03/2015 | 14:57 | מאת: גולם

איתך ולידך.

הי טליה, זה בסדר גמור להיות פה. אנחנו אתך. אבל אני מציע גם להיעזר בקשר טיפולי, ולא להסתפק רק בכאן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית