שאלה קטנה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2015 | 12:13 | מאת: רחל רחל

אודי יקר, אתה חושב שבגלל שלא שמרו עליי, בגלל שלא הכילו, הבינו אותי...וכו וכו.. אז לא משנה מה המטפל שלי יעשה- אני אחווה את זה כלא שומר, לא מבין ולא מכיל?... (חוץ מזה, שעכשיו אובייקטיבית הוא באמת לא...והכל משתנה...ואני כן מוכנה להתחייב ללא לפגוע בעצמי. אף פעם לא פגעתי או הכאבתי... אבל אני שואלת באופן כללי לחוויה שלי הרבה זמן..) רחל.

23/03/2015 | 15:03 | מאת: גולם

בטח אודי יאמר שזו השלכה של דמות עבר... אני יודעת שגם אני מרגישה כך כלפי המטפלת שהיא לא שומרת ולא מבינה ולא מכילה ושיש לה מיליון דברים אחרים על פני... אבל זה באמת כך. היא לא מבינה דברים שאני מנסה להסביר היא לא מכילה את הכאב אלא מתעלמת...

הי רחל, אני חושב שזה מגביר את הסיכוי שהקשר בהווה "ייצבע" בקשרי העבר. בדיוק לשם כך יש את הטיפול, כדי להתבונן באופן בו נוצר הקשר תוך כדי שחווים אותו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית